Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

ЕЛЕКТРОННА ТРУДОВА КНИЖКА – ЗРУЧНИЙ СЕРВІС ДЛЯ КОЖНОГО.

ЕЛЕКТРОННА ТРУДОВА КНИЖКА – ЗРУЧНИЙ СЕРВІС ДЛЯ КОЖНОГО.

Одним із зручних і доступних для кожного дистанційних онлайн-сервісів, які пропонує Пенсійний фонд, є можливість переглянути відомості про свою трудову діяльність в ЕЛЕКТРОННІЙ ТРУДОВІЙ КНИЖЦІ. Тут відображатиметься інформація про трудові відносини працівника за даними звітних відомостей роботодавця та про сплачені страхові внески з 1998 року. Застраховані особи та роботодавці також зможуть надавати інформацію про трудову діяльність до 1998 року у вигляді сканованих копій передбачених законодавством документів, засвідчених кваліфікованим електронним підписом. Відтак, у разі втрати паперової трудової книжки не потрібно буде витрачати час на відновлення даних, адже вони будуть збережені в електронному форматі.

15:21 17.06.2020

Будьте відповідальними.

Будьте відповідальними.

            Мабуть, ніколи ще  Золочівські парки та клумби не були такими гарними, як цього року.  І все це завдяки місцевим талантам – працьовитій родині Золотарьових. Завдяки їх фантазії та важкій праці  Золочів заграв яскравими фарбами, а люди мають  помилуватися  такою красою. Родина Золотарьових забезпечила квітами не лише центр Золочева, а й ще й всі старостинські округи, висадивши загалом більше 13 тисяч квіток. Вони  працювали у будь-яку погоду, яка не була в цьому році сприятливою. Квіти потерпали спочатку від холодів, потім від злив, а тепер вже від спеки. У цій ситуації ми всі могли лише спостерігати та з нетерпінням очікувати кращих умов, не маючи змоги  вплинути на ситуацію.

16:42 10.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних