Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Святкування Дня села Довжик.

Святкування Дня села Довжик.

В селі Довжик відсвяткували день села. Надзвичайно людно було в сквері "Берізка". На святі було багато гостей, які вітали теплими словами жителів громади. Місцеві та аматори з сусідніх громад подарували неперевершений святковий концерт. Дітлахи залюбки веселилися на батутах. А на завершення довжани отримали подарунок від депутата обласної ради Коваленка В.М. виступ гурту "Місто".

09:21 08.07.2019

Відкрито два міні-проекти обласного конкурсу "Разом в майбутнє"

Відкрито два міні-проекти обласного конкурсу "Разом в майбутнє"

На день села Довжик було відкрито два міні-проекти переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє": "Сквер "Берізка", поданий ГО "Довжицький сільський фізкультурно-спортивний клуб "Колос" та "Затишний ліцей для щасливих дітей", поданий ГО "Довжанська веселка".

09:18 08.07.2019

Святкування «Містерії Купала з Григорієм Варсавою»

Святкування «Містерії Купала з Григорієм Варсавою»

На мальовничій території ОКЗ «Національний літературно- меморіальний музей Г.С. Сковороди» відбулося святкування «Містерії Купала з Григорієм Варсавою». Свято вдалося на славу. Було багатолюдно, весело і дуже цікаво, як малечі так і дорослим.

20:15 06.07.2019

Підписано Угоди.

Підписано Угоди.

В рамках співробітництва між Харківським університетським консорціумом та міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities), в рамках програми DOBRE у Харківській області в Золочівській ОТГ відбулося підписання Угоди про надання гранту на реалізацією проекту «Zolochiv movie outdoor cinema», підготовленого ГО «Золочівщина – територія розвитку» та тристороннього меморандуму про реалізацію проекту «Майстер-класи з піщаної анімації "Art animation" у супроводі живої музики для дітей шкільного віку Золочівської громади», підготовленого ініціативною групою місцевих мешканців.

16:26 25.06.2019

Зустріч з директором Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА.

Зустріч з директором Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА.

Відбулася зустріч представників селищної ради, громадськості з директором Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА Кривицькою Надією Володимирівною. В ході зустрічі були висвітлені перспективи участі громади в отриманні грантів, міжнародної технічної допомоги, тощо.

14:06 28.05.2019

Відбувся дводенний тренінг "Антикорупційні механізми для ОТГ"

Відбувся дводенний тренінг "Антикорупційні механізми для ОТГ"

В рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність "DOBRE" за підтримки "USAID" в селищній раді проходить дводенний тренінг "Антикорупційні механізми для ОТГ". В ході тренінгу учасники розглянули ряд питань: 1. Що таке корупція на місцевому рівні? 2.Бюджетний процес та прозорість бюджету; 3.Аналіз бюджету громади та прозорість бюджету; 4.Державні закупівлі в ОТГ.Використання E-Data, Prozorro та багато інших цікавих питань.

15:49 22.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних