Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Навчання для депутатів ОТГ.

Навчання для депутатів ОТГ.

  Освідчені люди, які прагнуть стати професіоналами своєї справи - найбільша цінність громади. На жаль, найактивніші громадяни, які виявили бажання стати депутатами до недавнього часу не мали змоги отримати навіть базові знання, щодо діяльності органів місцевого самоврядування. Наразі  Інститут Політичної Освіти за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» запрошує на курс навчання депутатів об'єднаних територіальних громад.  Депутати  пройдуть курс навчання щодо участі  депутатів у процесі формування, використання та контролю за бюджетом ОТГ, можливостей  та обов’язків  у житлово-комунальній та земельних сферах.

10:11 05.11.2018

Відбулося пленарне засідання ХІІ сесії Золочівської селищної ради. 

Відбулося пленарне засідання ХІІ сесії Золочівської селищної ради. 

Розпочалася сесія з приємної події - привітання депутата селищної ради Шильнікова В.М. з Днем народження До порядку денного було включено 47 питань.  У ході сесії депутати затвердили концепцію та положення про запровадження системи енергетичного менеджменту на території селищної ради, положення про порядок подання та розгляду електронних петицій, типову форму Контракту з керівником комунального закладу загальної середньої освіти селищної ради, акт приймання-передачі та прийняття до комунальної власності Золочівської селищної ради КП «Архітектурно-інвентаризаційне бюро Золочівського району, протокол про співробітництво укладеного між Золочівською селищною радою та Глобал Комьюнітіз, виконавцем Програми «Децентралізація Приносить Кращі Результати та Ефективність» (DOBRE) щодо виконання Програми в Україні. Було призначено директорів комунальних закладів «Феськівський ліцей» Стогнія С.В., «Довжанський ліцей імені Героя Радянського Союзу П.Г.Стрижака Золочівської селищної ради» Попову Л.І.  Депутати селищної ради прийняли рішення про створення Комунальної установи «Золочівський інклюзивно-ресурсний центр» Золочівської селищної ради, затвердили його Положення та створили комісію для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора. Також були внесені зміни до бюджету та плану соціально-економічного розвитку Золочівської селищної ради на 2018-2020 роки, розглянуто ряд земельних питань.  Одним із питань було надання матеріальної допомоги громадянам на загальну суму 94500 грн. Також розглянуто питання «Про участь у обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2019 році». До селищної ради надійшло 15 заяв: від громадських організацій - 5, ОСББ – 3, батьківських рад – 7. На сьогоднішній день від Золочівської селищної ради на сайті Харківської обласної ради зареєстровано 8 міні-проектів.

16:32 30.10.2018

День народження святкує депутат Золочівської селищної ради Шильніков Віктор Михайлович!

День народження святкує депутат Золочівської селищної ради Шильніков Віктор Михайлович!

Прийміть вітання з нагоди Дня народження! Хай сьогоднішнє свято принесе вам безліч позитивних емоцій та неповторних вражень. Бажаємо, аби кожен ваш день був сповнений радістю дружнього спілкування, оповитий родинним теплом та затишком рідної оселі.  Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, натхнення, здійснення всіх мрій та сподівань.

08:38 30.10.2018

Попрацювали у Великорогозянському старостинському окрузі.

Попрацювали у Великорогозянському старостинському окрузі.

За підтримки голови Харківської ОДА Світличної Ю.О., першого заступника голови Харківської обласної ради Коваленко В.М., голови ПрАТ ім. Сковороди Куценка М.І. завершуються роботи по капітальному ремонту водомережі по вул. Садовій та вул. Шкільна в с.Сковородинівка. З обласного бюджету виділено 1,490 тис.грн. Наразі підведено водопровід до КЗ «Сковородинівський ліцей», і тому дуже скоро школярі будуть забезпечені якісною водою.  Також на території КЗ «Сковородинівський ліцей» проводяться роботи по спилу аварійних дерев, які перешкоджають лініям електропередач та загрожують безпеці людей. Техніку надано керівником Золочівського районного відділення АТ «Харківобленерго» Лолою П.В. Новому ФАПу бути! Декларацію про початок робіт підписано. Роботи розпочато по втіленню в дію проекту «Будівництво та обслуговування закладу охорони здоров'я та соціальної допомоги ( амбулаторія загальної практики сімейної медицини) розташованої в селі Велика Рогозянка по вулиці Центральна Золочівського району Харківської області». Вартість проекту складає близько 10 млн.грн. Команда працює і вже є результати!

16:30 26.10.2018

Із  Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці

Із Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці

Від імені депутатського корпусу Золочівської селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю із Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці! Ці свята є невід’ємною складовою духовного розвитку та становлення нашої держави. Пресвята Богородиця у всі часи визнавалась заступницею та покровителькою народу України, а козацтво, однією з найяскравіших сторінок нашої історії й сьогодення. В цей світлий день бажаю козацького здоров’я, родинного щастя, сімейного затишку, невичерпної енергії, миру та незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди!  Нехай Богородиця накриє й збереже неньку Україну від воєн, голоду, всього лиха на світі та негараздів. З повагою Леонід Канівець, Золочівський селищний голова.

09:54 14.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних